50.000 nødalarmer aktivert

0
234

 

Trygghetsappen bSafe er utviklet av Bipper Communication AS, og ble lansert høsten 2011.
Trygghetsappen bSafe er utviklet av Bipper Communication AS, og ble lansert høsten 2011.

Siden lanseringen 23. Januar har over 50.000 bSafe SOS alarmer blitt aktivert. Daglig  utløser over 500 personer sin bSafe alarm som umiddelbart starter video opptak, GPS sporing og varsler alle oppsatte personer eller alarmsentral om at du trenger hjelp.

 

Bipper ble gründet av Silje Vallestad i 2008 med det formål å ” end worries”.
Bipper ble gründet av Silje Vallestad i 2008 med det formål å ” end worries”.

– Selv om et betydelig og raskt økende antall alarmaktiveringer i seg selv ikke er noe å feire, er jeg stolt over at vi tilbyr en tjeneste som brukes og verdsettes av masse mennesker verden over, forteller gründer Silje Vallestad.


Siden lanseringen av bSafe 23. Januar i år har over 50.000 alarmer blitt aktivert. Av disse ble over 15.000 aktivert på norsk jord. I løpet av de siste 30 dagene har i snitt 657 personer aktivert sin bSafe alarm hver dag, og på den mest aktive dagen aktiverte 1430 personer sin trygghetsalarm.

– Både antallet brukere og aktiv bruk vokser hver dag, forteller Vallestad, og fortsetter: – Vi får henvendelser hver dag fra brukere over hele verden som takker oss for bSafe og forteller om hvor mye denne trygghetstjenesten betyr for dem. Det setter vi veldig stor pris på. Spesielt i India har vi et stort og raskt voksende antall brukere.

Mens SOS alarmene i resten av verden varsler utvalgte venner og familiemedlemmer, kan bSafe brukere i Norge koble bSafe direkte opp mot døgnbemannet alarmsentral fra Safe4. Ved aktivering av alarm vet sentralene automatisk hvem du er, hvor du befinner deg og hva som skjer som følge av video og lydopptak, og sentralene sender umiddelbart riktig hjelp til din lokasjon etter å ha avklart situasjonen.

– bSafe Premium fungerer omtrent som en boligalarm, men på deg selv. Mens boligalarmer beskytter eiendelene dine og koster mangfoldige hundrelapper hver eneste måned, beskytter bSafe deg og de du bryr deg om for 59 kroner per måned. Samme tilbud, bare betydelig rimeligere. Vi vil at alle skal ha tilgang på ekstra sikkerhet! Hva er til syvende og sist viktigere enn deg selv? avslutter Vallestad.

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.