Ansatt i Norsk Folkehjelp drept

0
325
norsk folkehjelp
sør sudan
Dette skal ha skjedd da en gruppe unge menn ankom området i går i forbindelse med utdeling av mat. Gruppen forsøkte å overta maten og ved krangel om denne ble skudd avfyrt. Dette melder Per Helge Persen, som er Landdirektør for Norsk Folkehjelp i Sør Sudan.

– Politiet ankom stedet og sammen med militære styrker fra SPLA, som også ankom, er det nå tatt kontroll over området. SPLA og politiet er fortsatt ved stedet og våre ansatte på stedet føler seg nå trygg, melder Persen.

Norsk Folkehjelp har to prosjekter i området, som ligger nær grensen til Etiopia, utdeling av mat(støttet av World Food Programme) og landsbyutvikling  (støttet av NORAD).

Norsk Folkehjelp er nå opptatt av sikkerheten til egne ansatte og å støtte Okoths familie i sorgen. NF har en ambisjon om å fortsette sitt viktige arbeid i området da behovet for støtte er prekære.

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.