De mest leste Helseinfonett-sakene i 2015

0
539
hvordan få tvillinger

 

Noen ganger trykker du deg inn på en sak, men ser kun på bildene eller leser den første setningen før du går ut igjen.

Andre ganger trykker du deg inn og leser saken i sin helhet. Av og til også flere ganger, fordi saken handler om noe du bryr deg ekstra om, og engasjerer deg.

Vi har sett på hvilke saker på Helseinfonett.no som leserne har brukt mest tid på i 2015.

 

1. Snus det sunnere alternativ

snus er det sunnere alternativ

Den mest leste saken i 2015 var snus-saken som skapte stor oppmerksomhet da forskning konkluderte med at snus var det sunnere alternativ.

 

– Snus fører ikke til noen av de tilstandene som gjorde røyking ansvarlig for en fatal, verdsomspennende epidemi av lungekreft, KOLS og hjerte-karsykdommer, sier forksningsleder Karl Erik Lund.

 

 

2. Slik øker du sjansen for å få tvillinger

hvordan få tvillinger

 

 

Hvordan man kan øke sjansene for å få tvillinger hadde stor oppslutning på Helseinfonett.no og har vært en sak som har blitt lest mange ganger hver eneste dag siden den ble publisert 3.august.

 

 

3. ADHD-medisin godkjent på blå resept

adhd medisin blå resept

Da det nye ADHD-medikamentet Elvanse ble godkjent på blå resept har saken blitt hyppig lest i 2015 og er fremdeles en av de best besøkte sakene på Helseinfonett.no.

 

– Dagens ADHD-behandling kan i visse tilfeller oppleves som mangelfull. Flere av mine pasienter responderer ikke tilstrekkelig på dagens tilgjengelig behandling. Et nytt behandlingstilbud er derfor meget interessant, sier overlege og barnenevrolog dr. Trygve Lindback ved Trygve Lindback Spesialistpraksis.

 

 

4. Opprør mot kosttilskudd-forbund

vitaminc-piller_1920x1080px

Med over 400 Facebook-likes var denne saken meget populær da den publisert 25.september i år.

 

– Nordmenn bør ha frihet til selv å velge om man vil høre på helsemyndighetene, Vitamin D Council, eller andre autoriteter – slik som ledende forskningsmiljøer på universiteter. At helsebyråkratene og politikerne ikke engang lar nordmenn få velge hvilke kosttilskudd de vil bruke selv, viser at Norge er på vei til å bli et totalitært regime, fortalte Arnt Rune Flekstad.

 

 

5. Sjarmen med Tarmen med rekordsalg

sjarmen med tarmed med rekordsalg

 

Helseinfonett.no var først ute med å lage om boken Sjarmen med Tarmen. Dagen etter saken ble publisert hos Helseinfonett var forfatteren av boka på besøk hos Skavlan som igjen gjorde at saken fikk enda flere lesere til Helseinfo.

SHARE
Helseinfo er en nyhetskanal innen helse.