– Jeg ønsker å vise hvor enkelt det er å leve sunt

0
952
desiree andersen

Tett på Bloggern: Desiree Andersen (31) driver trening og matbloggen fitfocuse.blogg.no. Med over 30 000 følgere på sosiale medier er hun Norges største treningsblogger. Til Helseinfonett.no sier Desiree at hun ønsker å nå ut til voksne kvinner som trenger inspirasjon til trening og sunn mat.

 

Hva er det viktigste du ønsker å formidle med bloggen ?

Hele tanken bak bloggen er å skape en trenings og sunnmatblogg for de som ikke har stor kunnskap eller interesse for temaet.
Jeg ønsker å vise at det å leve sunt kan gjøres enkelt, og formidle at en sunn livsstil først og fremst handler om å gjøre valg som gir deg positiv energi.

 

Hvorfor har du valgt dette temaet for din blogg ?

Fordi det er dette jeg jobber med til daglig, og jeg ønsket å gjøre dette på en annen plattform også.

 

Hvem ønsker du primært å nå med bloggen din ?

Primært voksne kvinner som trenger inspirasjon til sunn mat og trening.

 

Har du inntrykk av at du når den målgruppen du primært ønsker å nå ?

Absolutt

 

Hvor lenge har du hatt bloggen ?

3 år

 

Hvor mange følgere eller lesere har du ?

26.000 følgere på Facebook
4000 lesere om dagen – i snitt
7113 følgere på instagram

Har du fått noen overraskende respons på bloggen ? I tilfelle hvilke ?

Egentlig ikke. Jeg blir både glad og overrasket når lesere deler sine resultater og opplevelser av bloggen.
Men jeg har hvert skånet mot negativ respons og nett-troll.

 

Har du satt deg mål for bloggen ?

Jeg ønsker jo helt klart å nå flest mulig lesere! Per i dag er jeg Norges mest leste treningsblogg, men jeg føler jo selv at jeg har et budskap som bare blir viktigere og viktigere å få frem til folk, så jeg kan ikke stoppe der.

 

I hvilken grad er økonomisk gevinst din drivkraft for bloggen ?

Det har aldri hvert en drivkraft. Det er over 300.000 blogger i Norge, og jeg vil tro at rundt 50 av disse kan leve av bloggen sin.

 

Har du et bestemt forbilde innen blogging ?

Nei, jeg tror ikke det. Jeg startet bloggen min nettopp fordi jeg ikke kunne finne en slik mat og treningsblogg der ute. Men jeg har lært mye av å følge andre blogger i forhold til fotografering, layout og mer tekniske ting rundt dette å blogge.

 

Hvem anser du som landets beste blogger i dag ?

Utifra en bloggers perspektiv vil jeg si Caroline Berg Eriksen. Hun har et variert innhold, poster flere ganger om dagen, flotte bilder, du ser at det ligger jobb og omtanke bak alt hun gjør.

SHARE
Helseinfo er en nyhetskanal innen helse.