Fjerner lus med en behandling

0
261

NYDA NO GIRL MIX NEW High ResAlle som har hår på hodet kan få lus og det har ingenting med hygiene å gjøre. Lus trives faktisk best i rent hår. Dessverre så forsvinner ikke lusa ved vanlig hårvask. NYDA er et nytt produkt på markedet som fjerner både lus, nymfer og egg etter en behandling.

Til enhver tid har om lag to prosent av alle skolebarn lus.

Symptomer på lus

Lusene kan forårsake intens kribling i hodebunnen og smitter lett ved direkte kontakt med hår fra et annet individ. Det kan imidlertid være vanskelig å oppdage at man faktisk har lus, ofte tror man at det bare er» flass» og et forstørrelsesglass eller en lusekam må til for å få det bekreftet.

Spray NYDA i tørt hår og masser godt inn i håret.

Hvis man først har fått lus, vil man gjerne bli kvitt de så raskt som mulig. NYDA er et helt nytt produkt på markedet som fjerner både lus, nymfer og egg etter en behandling.

Pass på å spraye nøye over alt hår. Masser produktet godt inn til håret er gjennomfuktet med produktet. Dette kan gjøres for eksempel ved hjelp av lusekammen. På den måten sørger man for at produktet kommer i kontakt med alle lus, nymfer og egg og at det virker optimalt. Mengden av NYDA som trengs avhenger av hvor tykt og langt håret er. Kontroller spesielt at håret nær hodebunnen og bak ørene er godt dekket, det er nemlig her man finner de fleste lusene og luseeggene.

La NYDA sitte 1 time

Luseeggene er svært motstandsdyktige og spesielt vanskelige å fjerne. Du må derfor la NYDA virke i håret i 1 time. Så skal håret gres gjennom med lusekammen for å fjerne de døde lusene. Tilslutt skal håret vaskes med en vanlig sjampo. Det er viktig å sjekke at ikke flere familiemedlemmer er smittet, disse må i så fall behandles samtidig, det er jo ergerlig å bli smittet på nytt.

NYDA er helt giftfritt og er godkjent brukt fra 2 års alder. Væsken trenger dypt inn i lusene og eggenes pustesystem, hvor den fortrenger luften. Det fører til at lus kveles og dør i løpet av 58 sekunder.

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.