– Ønsker å formidle hvordan det er å leve med Diabetes

2
1080
Ingrid Kathrin Ingebrigtsen

Ingrid Kathrin Ingebrigtsen (31) fra Hemsedal lever med Diabetes 1. Med sin blogg, Femhjerter, ønsker hun å formidle hvordan det er å leve med diabetes og et familieliv som fembarnsmor.

 

Hva er det viktigste du ønsker å formidle med bloggen ?

Jeg formidler egentlig alt fra mitt liv, dagligdagse ting, mote, trening, mat, familieliv og private ting. Men også veldig viktig for meg å skrive innlegg om diabetes, da dette er en stor, men usynlig ting av meg og mitt liv.

 

Hvorfor har du valgt nettopp dette temaet for din blogg ?

Diabetes en stor del av meg, vil man bli kjent med meg og nysgjerrig på hvem jeg er? Ja, da er diabetes en så stor del av meg at diabetes blir et naturlig tema i min blogg. Men også for at mennesker uten sykdommen eller lite kjennskap til sykdommen skal ha muligheten til å forstå hvordan jeg og andre har det.

 

Hvem ønsker du primært å nå med bloggen din ?

Jeg ønsker ikke å nå ut til en spesiell gruppe mennesker, men å nå ut til flest mulig. Men det at jeg er diabetiker, fembarnsmamma og englemamma, friluftsmenneske og opptatt av mote, helse og interiør gjør jo at jeg når en stor gruppe mennesker i alle aldre.

 

Har du inntrykk av at du når den målgruppen du primært ønsker å nå ?

Jeg når en målgruppe som er veldig vid. Mine lesere er alt fra 16 og opp i godt voksen alder. Grunnen er nok også at diabetes rammer mennesker i alle aldre. Samt at jeg heller ikke bare skriver om dette tema, men mye dagligdags i tillegg:)

 

Hvor lenge har du hatt bloggen ?

Jeg har ikke hatt bloggen lenger enn 14.februar.2015, så det er ikke veldig lenge.

 

Hvor mange følgere eller lesere har du og hvilken respons har du fått?

Jeg har fått overraskende god respons. Ikke mer enn ca 1000 faste følgere over blogg, instagram og Facebook hvor Femhjerter er den de følger, og ikke min private Facebook. Men jeg ønsker meg enda flere faste følgere og lesere slik at bloggen går av seg selv med gode lesertall hver dag og ikke bare ved de veldig detaljerte og engasjerende innleggene. Nå er leserens mine oftest jenter, ønsker også flere lesere av det motsatte kjønn også!

Jeg har noen ganger hatt lesertall mot 21.000 daglig, og lagt så langt oppe som 3.plass i hele Norge. Nettavisen og side 2 fronter også innleggene mine innimellom. Det gjør meg glad, da vet jeg at det jeg skriver og deler med resten av verden faktisk er bra. Innlegg om diabetes har ofte store lesertall.

 

Har du satt deg mål for bloggen ?

Mål med bloggen er å kunne hjelpe andre ved det jeg velger å dele fra mitt liv og mine meninger.

 

I hvilken grad er økonomisk gevinst din drivkraft for bloggen ?

Det økonomiske i en blogg en stor drivkraft! Blogg tar veldig lang tid, innlegg kan ta hele dager eller kvelder, og tiden etter innlegg må man svare på private meldinger, Mail, brev og telefoner. Veldig koselig:) Men det tar mye tid. Jeg har ingen fast jobb for øyeblikket og ønsker jo så klart å kunne jobbe med å hjelpe andre ved å dele mine erfaringer med andre. Det gir meg mye å vite at andre har stor nytte over det jeg deler. Men jeg i dag tjener jeg dessverre ikke noe i form av penger, men det er min store drøm!

 

Har du et bestemt forbilde innen blogging ?

Jeg har ingen spesielle forbilder, leser mange forskjellige både toppbloggerne, interiør, mote og helse. Synes mange er tøffe og flinke på sitt område. Og alle er tøffe som deler, det er ikke alltid lett å være blogger!

 

Hvem anser du som landets beste blogger i dag ?

Jeg mener mange bloggere er flinke på sine områder, men de som ligger på topp i Norge får også mest personlig kritikk, så i tillegg til å være tøff å dele, så må de være utrolig sterke psykisk også. Om ikke mammatilmichelle og sophieelise er de beste, så er de utrolig tøff og må tåle utrolig mye hets fra alle kanter. Det gjør også at de enda ikke har “gidd opp” og fortsatt ligger i topp!

SHARE
Helseinfo er en nyhetskanal innen helse.

2 COMMENTS

Comments are closed.