Jessica ble gravid som 16-åring

0
1142
jessica enerberg mammasom16

Tett på Bloggern: Som 16 åring fikk Jessica Enerberg snudd livet på hodet da hun fikk beskjed at hun var blitt gravid. Nå blogger hun om hvordan det er å være mamma i ung alder og prøver å hjelpe andre unge mødre som er i samme situasjon.

 

Hva er det viktigste du ønsker å formidle med bloggen ?

– Det viktigste jeg prøver å formidle er rettet mot unge jenter i min situasjon, og det handler om at man uansett alder bør stole på seg selv og ta beslutningen basert på hva man selv føler er riktig, og ikke hva “alle andre” mener når man havner i den situasjonen at man blir gravid i ung alder.

 

Hvorfor har du valgt nettopp dette temaet for din blogg ?

– Fordi jeg ønsker å hjelpe andre andre i samme situasjon med å være åpen og ærlig om hvordan det er. Det har vært viktig for meg å kunne bidra med hjelp når jeg selv har vært i denne situasjonen.

 

Hvem ønsker du primært å nå med bloggen din ?

– Jeg ønsker primært å nå de i samme situasjon.

 

Har du inntrykk av at du når den målgruppen du primært ønsker å nå ?

– Ja, det har jeg inntrykk av. Men jeg har også inntrykk av at det er kvinner i alle aldre som leser bloggen min, og som finner mye av det jeg skriver interessant til tross for at de selv kanskje ikke er gravide eller har barn.

 

Hvor lenge har du hatt bloggen ?

– Bloggen startet jeg i Oktober 2014. De ble mye pauser og frem og tilbake med bloggen før jeg for fullt startet i januar 2015.

 

Hvor mange følgere eller lesere har du ?

– Jeg har alt fra 8 000 til 10 000 lesere hver dag.

 

Har du fått noen overraskende respons på bloggen ? I tilfelle hvilke ?¨

– Jeg tror den største overraskelsen var at så mange ønsker å lese det jeg skriver.

 

Har du satt deg mål for bloggen ?

– Jeg vil jo gjerne komme langt med den, og jeg håper at jeg en dag kan si at jeg er Norges største mammablogg.

 

I hvilken grad er økonomisk gevinst din drivkraft for bloggen ?

– I veldig liten grad. Jeg elsker å skrive og jeg er ekstremt takknemlig for at skrivingen gir meg økonomisk gevinst, men det har aldri vært min største drivkraft.

 

Har du et bestemt forbilde innen blogging ?

-Nei, egentlig ikke.

 

Hvem anser du som landets beste blogger i dag ?

– Vanskelig spørsmål, for det er så mange flinke! Jeg må nok si at pappahjerte kommer langt opp på min liste der. Casakaos og Suzanne Aabel er også svært dyktige.

 

Følg Jessica Enerberg her http://mammasom16.blogg.no/

SHARE
Helseinfo er en nyhetskanal innen helse.