Klart for Mannshelgen

0
121

adam

ADAM og Senter for seksuelt misbrukte menn inviterer til mannshelg for menn som har vært utsatt for seksuelle overgrep i oppveksten eller senere i livet, melder DIXI ressurssenter.

Programmet tilbyr en unik mulighet for å dele erfaring i et trygt miljø med andre menn som har lignende erfaringer. ‘Victims No Longer’-helgen fokuserer på heling og gir mulighet for å uttrykke følelser i et støttende og ikke-dømmende miljø, diskutere hvordan misbruk i barndommen påvirker livet som voksen, dele personlige historier, snakke om tillit, intimitet, seksualitet og relasjoner, utforske og utvikle strategier for overlevelse og helbredelse.

Det er fjerde året på rad at de har med seg Mike Lew fra Boston som har fått gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Årets mannshelgen arrangeres 23.-25. mai på Thorbjørnrud hotell.

Også i år er det SSMM (Senter for seksuelt misbrukte menn) og ADAM som står for arrangementet sammen. Mer informasjon og påmelding finner du her: Kirkens Ressurssenter

Les mer på: www.dixi.no

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.