Klaus ved roret Sankthansaften

0
206
Klaus Sonstad sammen med generalsekretær Rikke Lind i Redningsselskapet. Begge gleder seg til sankthansfest på TV 2.
Klaus Sonstad sammen med generalsekretær Rikke Lind i Redningsselskapet. Begge gleder seg til sankthansfest på TV 2.

Klaus Sonstad blir programleder når TV 2 og Redningsselskapet inviterer til “Sankthans på brygga – sommerkveld med redningsskøyta”.

23. juni klokken 21:40 blir det sankthansfest fra idylliske Vollen i Asker med kjente norske artister på scenen, spennende gjester og innslag om Redningsselskapets arbeid for å redde liv på sjøen.
– Jeg sa ja til å være programleder fordi jeg liker å lage hyggelige familieprogram som byr på noe bra. Dette programmet skal i tillegg samle støtte til en humanitær organisasjon som alle liker. Da er det lett å selge inn både til seg selv og andre, mener Sonstad.
– Redningsselskapet er en institusjon, noe stødig og urnorsk, legger han til.

Klaus Sonstad ble sist sett – på TV, vel og merke – da han ledet ”Klaus på kanten” i fjor. Der reiste han fra bygd til bygd for å finne ut om det fremde­les er gøy på landet. Nå er han på farten for å bli kjent med Redningsselskapet og møte noen av de som bruker fritiden på å samle inn penger eller hjelper båtfolket som frivillig på en redningsskøyte.

Generalsekretær Rikke Lind i Redningsselskapet oppfordrer alle til å feire sankthans med TV 2 og Redningsselskapet.
– Programmet blir en fantastisk start på sommeren, og vi satser på at programmet blir en årlig tradisjon, sier hun, og krysser fingrene for gode seertall.

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.