Life stopper salg av Chili Burn

0
181

1. oktober presenterte NRK1 Forbrukerinspektørene (FBI) at en person som under en periode har anvendt Chili Burn, kan ha fått alvorlige leverskader (toxisk hepatit). Helsekostkjeden Life, som selger Chili Burn i Sverige, Norge og Finland, innfører derfor et umiddelbart salgstopp av produktet i samtlige land.

– Vi tar et ansvar for hva vi selger i våre butikker. Selv om dette aktuelle produktet er godkjent av både bransjen og Mattilsynet ut i fra gjeldende lover og regelverk, er det ikke på noe sett akseptabelt at en person kan ha blitt alvorlig syk av et produkt som vi selger. Vi innfører derfor et umiddelbart salgstopp av produktet i hele kjeden inntil videre. Vi kommer også til å kreve en fullstendig forklaring og gjennomgang fra leverandøren av Chili Burn, sier Thomas Johansson, markedsdirektør Life Europe.

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.