Madrassen spretter ut av eska

0
293

– Vi mener vi har skapt verdens mest komfortable madrass. I tillegg kan vi også selge den til en fjerdedel av prisen du ville ha betalt i en vanlig butikk, sier en av grunnleggerne, administrerende direktør i DreamZebra, Andrew Tyler.

Kutter mellomleddene
– Vi har kuttet ut alle mellomledd og selger DreamZebra kun på nettstedet vårt. Det gjør at vi kan selge madrassen til en brøkdel av prisen du ellers ville ha betalt, sier Tyler.

I Europa har DreamZebra omsatt for over en million euro. Nå jobber DreamZebra-produsentene på høygir for å holde tritt med etterspørselen.
– Vi er overveldet over etterspørselen og sørger nå for at vi kan følge opp bestillingene. Heldigvis fungerer produksjonen optimalt og vi er trygge på at hver eneste kunde vil få tilsendt madrass innenfor leveringstiden, sier Andrew Tyler.

Skandinavia og Tyskland
DreamZebra-madrassen selges i tillegg til i Norge, i Sverige, Danmark og Tyskland. Den leveres kundene vakumpakket i en eske. Når esken åpnes og forseglingen på plastikkinnpakningen brytes, utvider den seg til full størrelse og er klar til bruk i løpet av et par minutter. Å løfte store, tunge madrasser fra en bil og bære de inn i huset eller leiligheten din er dermed en saga blott!

dream Zebra 2

 

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.