Blogger om virkelighetens mamma

0
817
marlen nordby

Marlen Nordby (27) fra Drøbak er trebarnsmor og “mammablogger” på bloggen Lykkemamma.blogg.no.
 

Hva er det viktigste du ønsker å formidle med bloggen ?

– Det viktigste jeg ønsker å formidle med bloggen er virkelighet. I blogg verden er det lett å tro man vet hvordan bloggeren lever, og da stort sett alltid i retning «det perfekte liv» – men det er jo aldri sånn, hvertfall så vidt jeg vet. Derfor ønsker jeg å skrive så virkelig som jeg kan, slik at de faktisk får et innblikk i min hverdag på godt og på vondt. Innlegg som «24 timer med Lykkemutters» er veldig virkelig, og er med på å vise leserne mine at jeg har helt vanlig, til tider kjedelige hverdager som alle andre.
 

Hvorfor har du valgt nettopp dette temaet for din blogg ?

– Jeg går under tema og kategorien «mammablogger» og siden det å være mamma er det største i mitt liv, og det som tar opp mest tid er det naturlig å skrive om dette. Å skrive om det som opptar meg er viktig, for da blir det ekte. Når det er sagt så skriver jeg om alt mulig fra «dagens lykkemamma» til trening også.
 
Les også: Blogger om hvordan det er å leve med diabetes
 

Hvem ønsker du primært å nå med bloggen din ?

– Dette var et vanskelig spørsmål, for jeg ønsker å nå alle! Alle som kan få noe ut av å lese bloggen min! Enten det er par som vurderer å få barn – da kan de lese om hverdagen med 3 småtroll. Jeg sliter med en nerveskade etter keisersnitt og hverdagen er helt snudd på hodet etter dette, og det kan være godt for andre i lignende situasjon å lese om. Eller bare andre foreldre som ønsker inspirasjon, tips og en sniktitt inn i vår hverdag.
 

Hvor lenge har du hatt bloggen ?

– Det tørr jeg nesten ikke si… Faktisk siden jeg var 19.. Så i 9 år. På den tiden het bloggen «marlen sin verden» tror jeg, og hadde overhodet ingen mål og mening. Jeg håper og tror den har utviklet seg på 9 år 😉
 

Hvor mange følgere eller lesere har du ?

– Lesertallet varier utifra hvor mye jeg gir av meg selv på bloggen, men jeg har satt meg et mål for høsten, og nå ut til flere! Følgere på instagram ligger per dags dato på 3762, og jeg har plass til mange flere der også 🙂
 

Har du fått noen overraskende respons på bloggen ? I tilfelle hvilke ?

– Absolutt! Jeg får tilbakemeldinger fra alle slags mennesker i forskjellig situasjoner. Både med barn og uten, gamle og unge.

– Da jeg fortalte alle mine lesere om nerveskaden, hvordan dette skjedde og hva slags hverdag jeg har fått etter dette så var tilbakemeldingene overveldende. Det var så mange som tok kontakt både på sosiale medier, trening og i butikken i den lille byen jeg bor i. Det var overraskende og varmet hjertet mitt veldig.
 

Har du satt deg mål for bloggen ?

– Mål for bloggen er å fortsette så lenge det gir meg såpass som det gir. Jeg har en annerledes hverdag enn jeg så for meg for 2,5 år tilbake og bloggen hjelper meg til å dekke ulike behov. Det har blitt en slags jobb, og jeg trives godt med det.
 

I hvilken grad er økonomisk gevinst din drivkraft for bloggen ?

– Jeg kan ikke legge skjul på at det økonomisk drivkraft i bildet, selvfølgelig er det det med tanke på hverdagen jeg har. Som sagt, det har blitt en slags jobb i perioder..
 

Har du et bestemt forbilde innen blogging ?

– Et forbilde innenfor blogging er Camilla Pihl. Hun skriver så variert og fint, og oppdaterer alltid leserne sine. Hun er kreativ og utrolig inspirerende!

Hvem anser du som landets beste blogger i dag ?

Camilla Pihl 🙂

SHARE
Helseinfo er en nyhetskanal innen helse.