Økologisk knekkebrød med Omega-3

0
262
økologisk knekkbrød

Økologisk mat vokser kraftig i Norge. Omsetningsveksten i norsk dagligvare var på 31,7 % fra 1. halvår 2013 til 1. halvår 2014*.

Helios er Norges eldste merkevare for økologiske matvarer og har eksistert helt siden 1969. I kategorien knekkebrød har vi i dag tre varianter: Speltknekkebrød med frø, Speltknekkebrød med ost og Fullkornsknekkebrød med tomat & mozzarella. Nå lanserer vi et ekstra spennende og helsebringende produkt; Norges første knekkebrød som er dokumentert kilde til Omega-3.

Økologisk knekkbrød

Helios knekkebrød havre & Chia er laget av 100 % fullkorn. Knekkebrødet er dokumentert kilde til Omega-3 fettsyrer og inneholder min. 2,0 g Alpha-Linolensyre pr 100 g. I tillegg inneholder knekkebrødet havre, kjent som et av de sunneste kornslagene. Helios knekkebrød havre & Chia er selvsagt laget av økologiske råvarer. Bruksområdene er mange: Knekkebrødet egner seg både til frokost, lunsj og kvelds. Prøv det ved siden av en suppe til middag, eller knekk i biter og dip dem som snacks.

– Knekkebrød er et sunt og fiberrikt innslag i kosten. Sammen med superfrøet Chia, som har et meget høyt innhold av fiber, vitaminer, mineraler og Omega-3, har Helios knekkebrød fått enda en helsefordel, sier Brand manager for Helios, Mona Vestengen. – Nå blir det enklere enn noen gang å sikre eget og familiens inntak av de viktige Omega-3 fettsyrene. I tillegg er det naturligvis økologisk. Vi har store forventninger til denne lanseringen, avslutter Vestengen.

Økologisk mat er godt for kroppen og bra for miljøet

Helios har et ufravikelig krav om 100 % økologisk kvalitet. Økologisk mat kjennetegnes ved**:

  • Ikke tilsatt kunstige farge-, smaks- og aromastoffer.
  • Minimal bruk av tilsetningsstoffer og prosesshjelpemidler
  • Allsidig og bærekraftig jordbruk. Forbud mot kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel
  • Dyrehold med fokus på dyrevelferd

60056 Helios speltknekkebrød med ost økol.

Helios knekkebrød havre & Chia (nyhet), 200 g eske. Pris ca. kr 40,-
Er tilgjengelig i alle Meny, samt utvalgte Spar, Joker og Kiwi. Også tilgjengelig i mange helsekostbutikker.

*Kilde: Nielsen for Landbruksdirektoratet, rapport-nr. 21/2014, ** Kilde: Oikos – Økologisk Norge.

Om Helios

Helios har et bredt sortiment av økologiske tørrvarer, som knekkebrød, pasta, ris, frø og mel, nøtter, tørket frukt og helsejuice med mer. Helios er Norges eldste merkevare for økologisk mat. Helios distribueres gjennom norsk dagligvare (hovedsakelig Norgesgruppen) og helsekost. Også storhusholdning utgjør en viss andel av omsetningen. Helios eies av Alma Norge AS.

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.