Sikkerhetsvakt i lommen din

0
279

SAMSUNG CSCTRYGGHETSAPP

bSafe er verdens mest brukte personlige trygghetsapp. Fra og med  i dag er det ikke bare venner og familie som varsles hvis du trenger hjelp. Nå kobles bSafe opp mot en døgnbemannet alarmsentral og vektertjenester i hele Norge. Gründer Silje Vallestad (bildet) kan vise fram nyheten.

– Jeg er stolt og glad over å endelig kunne presentere bSafe Premium. Dette er en utvikling som er i tråd med tiden. Stadig flere installerer boligalarm og beskytter eiendelene sine, ofte på kostbare måter. Nå kan de beskytte seg selv til en drøy 50-lapp i måneden. Det er fantastisk at teknologien muliggjør dette, og vi vet at dette vil redde flere liv, forteller bSafe gründer Silje Vallestad.

 

Med bSafe utløser du alarmen med ett klikk.
Med bSafe utløser du alarmen med ett klikk.

bSafe Premium
bSafe Premium kan tas i bruk av alle som har en smarttelefon. Til bare 59,- kroner per måned vil du være tilknyttet en alarmsentral og vektertjenester døgnet rundt – året rundt. Når en alarm utløses, vil alarmen bli behandlet av profesjonelle operatører ved alarmstasjonen. Avhengig av brukerens posisjon, situasjon og hvem som befinner seg nærmest alarmen, iverksettes hjelp og bistand som er tilpasset situasjonen.

– Med bSafe utløser du alarmen med ett klikk. Å ringe 112, 110 eller 113, vente på svar og deretter måtte oppgi hvem, hvor og hva er ikke lengre nødvendig. Med ett klikk vet alarmstasjonen hvem de får alarm fra og hvor du befinner deg. bSafe sender GPS-posisjonen så lenge alarmen er aktiv, og i tillegg et videoopptak fra situasjonen. Dette øker kvaliteten på identifikasjon og verifisering av hendelsen. Alt skjer på en gang! Det var dette vi ville løse da vi utviklet bSafe, og dette har vi nå løst sammen med sikkerhetsselskapet Safe4 Security Group, forteller Vallestad.

 

bSafe er virkelig for alle, og behovet er økende, forteller Silje Vallestad.
bSafe er virkelig for alle, og behovet er økende, forteller Silje Vallestad.

For alle
bSafe er en tjeneste for alle. Familier, tenåringer, studenter, kvinner, menn, eldre, alenearbeidene – listen er lang.

– Opprinnelig ble bSafe utviklet med tanke på unge kvinner, men brukerne har vist oss at markedet er mye større og behovet mye bredere. Vi har menn som bruker bSafe når de trener, hjemmeboende eldre som bruker bSafe som trygghetsalarm, kvinner som bruker bSafe når de går alene og alenearbeidere som bruker bSafe på jobb. bSafe er virkelig for alle, og behovet er økende, forteller Vallestad.

Ekte sikkerhet
Mens venner og familie kan sove, og ikke våkne av en alarm som utløses midt på natten, sover aldri alarmsentralen. bSafe er koblet opp mot Safe4 Security Group sin profesjonelle alarmsentral, og redningstjenester leveres over hele landet:

  • Alle alarmsituasjoner håndteres, og du får hjelp uansett hvilken situasjon du befinner deg i. Har du kollidert, skadet deg med sykkel, hatt en ulykke i skogen eller føler deg redd eller engstelig? Sikkerhetspersonalet ved alarmstasjon har mange års erfaring med å motta, behandle og håndtere ulike alarmsituasjoner.
  • Alarmstasjonen kan motta alarmer fra hele verden, og det eksisterer globale avtaler med de største sikkerhetsaktørene i markedet.
  • Avtales med nasjonale sikkerhetspartnere sikrer leveranse av vektertjenester som dekker hele Norge.

 – Vi er stolte av dette partnerskapet. Safe4 er ett utspring fra verdens største sikkerhetsselskap G4S og samtlige ansatte har lang og bred erfaring fra sikkerhetsmarkedet. Å koble teknologiske løsninger mot sikkerhetstjenester ligger i kjernen av alt vi gjør, og bSafe er en spennende løsning som vi er glade for å kunne lansere sammen med Bipper, forteller Bjørge Kraft, adm. direktør i Safe4 Security Group AS. – Vi ser et stort potensiale, og vil lansere løsningen for det internasjonale publikumet.

Norge først ut
Norge er første land ut for lansering av bSafe Premium, mens Sverige, India og USA følger etter.

– Målsettingen er å kunne tilby bSafe koblet mot alarmsentraler og vektertjenester i flere land i løpet av 2015, og har mange gode partnerskapsdiskusjoner på gang. Alle både fortjener og trenger den ekstra sikkerheten bSafe Premium kan tilby, avslutter bSafe gründer Silje Vallestad

 bSafe Premium er som en boligalarm som følger individet - uansett hvor han eller hun befinner seg.
bSafe Premium er som en boligalarm som følger individet – uansett hvor han eller hun befinner seg.

Om bSafe
Trygghetsappen bSafe er utviklet av Bipper Communication AS, og ble lansert høsten 2011. Den toppet umiddelbart applistene i Norge, og i løpet av de første 14 dagene hadde 50.000 Nordmenn lastet ned bSafe på sine iPhone eller Android telefoner. I januar ble en re-designet versjon av bSafe lansert, og i juni ble bSafe Premium lansert i Norge og Sverige der brukerne kobles direkte opp mot alarmsentral og vektertjenester i hele Norge. bSafe Premium er som en boligalarm som følger individet – uansett hvor han eller hun befinner seg.
 
Om Bipper
Bipper ble gründet av Silje Vallestad i 2008 med det formål å ” end worries”. Gjennom å omdanne mobiltelefoner til trygghetsredskaper, får personer tilgang på økt trygghet i både hverdagssituasjoner og kriser 24/7. I 2012 flyttet Vallestad til Silicon Valley for å etablere kontor. Hollywoodstjerne Jada Pinkett Smith har engasjert seg som spokesperson og investor, og det er i dag 10 personer ved USA-kontoret. Selskapets hovedsete ligger i Bergen, Norge. Bipper har vunnet flere internasjonale priser, og gründer Silje Vallestad ble nylig utnevnt som Young Global Leader av World Economic Forum og ble fremhevet som en av de topp 20 fremste businesstenkerne i Norden for 2014 (Top20 Nordic Business Thinkers).
 
Om Safe4 Security Group
Safe4 Security Group er et sikkerhetskonsern, med nasjonalt og internasjonalt fokus. Selskapet har hovedsete i Norge, og leverer tjenester i alle markeder hvor sikkerhet og safety anses som kritisk og strategisk for virksomheter. Safe4 har ledende kompetanse på alle fagområder, og er spesielt anerkjent for sine alarmstasjontjenester, teknologileveranser, sporingsteknologi og reisesikkerhet. 

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.