Hjelp mot lette allergiplager

0
575
allergiplager

De pollentypene som er størst ved allergi i Norge kommer fra tresortene bjørk, or og hassel. Bjørken blomstrer i månedsskiftet april/mai i Sør-Norge og opptil en måned senere i Nord-Norge.

Våre naturlige Miwana-produkter kan lindre lette allergiplager i pollensesongen.

Saltvannsnesespray mot allergiplager

Ved å bruke saltvannsspray daglig i løpet av pollensesongen, vil antall allergiske antistoffer i kroppen reduseres, og allergien lindres. Miwana inneholder en naturlig saltvannsoppløsning for nesen med samme saltinnhold som i vår kropp (0,9%) og nøytral ph-verdi, og er derfor skånsom mot slimhinnen. Miwana 0,9% kan brukes for å forebygge og beskytte mot tett nese som skyldes allergi, og Miwana 3,5% Plus kan brukes for å åpne opp tett nese og tette bihuler. Begge variantene finnes også med mentol.

Veil.pris kr 65,-/ 71,-. Selges i apotek

 

Øyedråper

DROP-it øyedråper er praktiske og hygieniske engangspipetter med steril saltvannsoppløsning, helt uten konserveringsmidler. DROP-it fukter øynene ved midlertidig tørrhet, og kan brukes til å skylle bort pollen og andre allergiframbringende partikler fra øyet og dermed lindre ubehag.

Veil.pris kr 72,-. Selges i apotek

 

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.