Spesialist på eHelse – best på arbeid

0
650
eHelse

Vali AS har spesialisert seg innen eHelse og bestemt seg for å doble omsetningen de neste par årene. Da passet det fint å bli rangert som en av Norges beste arbeidsplasser i sin kategori av Great Place to Work.

  1. mars 2016 kåret konsulentselskapet Great Place to Work Institute for 13. gang Norges beste arbeidsplasser. Over 180 selskaper og 29 000 ansatte deltok i undersøkelsen.

 

– Dette er første gang vi deltar i arbeidsmiljøundersøkelsen og vi endte opp på en solid andreplass i vår kategori – det er vi kjempefornøyde med. Når vi ser nærmere på hva selskapene i kategorien vår er spesialisert innenfor, ser vi at vi sannsynligvis er landets beste arbeidsplass innen eHelse, slår Knut Albin Andersen, daglig leder i Vali AS fast.

 

Ingen suksess uten engasjerte medarbeidere

Det er de ansatte i Vali som har uttrykt sin glede over arbeidsplassen og det gir daglig leder Knut Albin Andersen et håp om videre suksess:

 

– IKT i helsevesenet er et attraktivt vekstmarked og det er en sterk konkurranse om å tiltrekke seg og beholde de flinkeste og mest engasjerte medarbeiderne. Humankapital er og blir den viktigste kapitalen for at vi skal lykkes, sier Andersen.

 

Vali feirer diplomet på kontoret.
Vali feirer diplomet på kontoret.

 

Et godt arbeidsmiljø krever investering

Vali investerer mye i sine ansatte og dette slår positivt ut i undersøkelsen. At de ansatte uttrykker tillit til ledelsen, stolthet over arbeidsplassen og verdsetter det kollegiale fellesskapet i bedriften høyt, viser at Vali har gjort mye riktig for å skape et motiverende og inkluderende arbeidsmiljø.

 

– Faglig utvikling, involvering og fleksibilitet er nøkkelord. Vi belønner selvutvikling og måloppnåelse. Hver konsulent bidrar til utviklingen av selskapet og vi er opptatt av at alle skal trives og føle seg godt ivaretatt. I tillegg til sosiale aktiviteter i og utenfor arbeidstiden arrangerer vi Vali-dagen en gang i måneden. Vi reiser også på to årlige turer – både med og uten partner. I 2016 går den store turen til Rio de Janeiro for å støtte og heie på en av Norges beste brytere, Stig André Berge, som Vali har sponset i mange år, sier Andersen.

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.