Trender om trening

0
217

På Norges idrettshøgskole er vi klare for årets begivenhet for treningsbransjen: NIH Fitness convention. Vi forventer over 1000 besøkende fra hele landet.

Karoline Steinbekken er prosjektleder hos NIH Fitness. Hun lover et svært variert program:

– Aktivitetene varierer fra olymiske løft, det heteste innen danseklasser, forskjellige typer yoga, løpetimer og det siste nye innenfor for blant annet basisball og crossfit, lister hun opp.

I tillegg tilbyr vi foredrag om skreddersydd trening, kroppsfokus og kosthold, alvorlige treningsskader og hvordan en virkelig god PT kan bidra til å utvikle mennesket.

Årets debatt tar for seg et meget omdiskutert tema, nemlig hva som er riktig om intensitet, mengde og type trening for å oppnå ønsket effekt.

Se hele programmet (scroll litt ned på siden).

I tillegg til foredrag og aktiviteter får deltakerne anledning til å besøke omtrent 30 utstillere som viser fram og selger det nyeste av treningsklær- og utstyr.

Gjentar suksessen – år etter år

1000 treningsglade sjeler gjorde fjorårets arrangement til en braksuksess. Deltakerne hadde tilbud om over 100 meget varierte aktiviteter og foredrag i løpet av helgen i november.

Steinbekken lover en god balanse av faglig påfyll, morsomme aktiviteter og feiring av treningsbransjen.

– Vi har mange deltakere som er med år etter år. Målet er at vi skal heve NIH Fitness convention litt hvert eneste år. Programmet i år er bedre, mer variert og faglig tyngre enn noen gang før, så dette blir bra!, lover Karoline Steinbekken.

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.