Utdanner trenere for førerhunder

0
272

image_large

Norges Blindeforbunds førerhundutvalg har fått midler til å utdanne nye hjelpetrenere for førerhunder, og søker i den forbindelse etter aspiranter.

En hjelpetreners oppgaver er å hjelpe den synshemmede, kontrollere at førerhunden arbeider på en trygg og hensiktsmessig måte og utfører det som den har lært på førerhundskolen.

Det skal arrangeres et aspirantkurs i forbindelse med hjelpetrenerkonferansen som skal avholdes på Hurdal Syn og mestringssenter 10. – 12. oktober 2014. Her vil du få mer informasjon om hva jobben som hjelpetrener innebærer, og du vil få møte og prøve å gå med en førerhund. Reise og opphold dekkes.

Er du den vi søker etter? Send noen ord til oss om hvorfor du ønsker å bli hjelpetrener, og hvilken tilknytning du har til førerhunder/Blindeforbundet. Vi ønsker søkere fra hele landet.

Søknad sendes til leder av førerhundutvalget Diana Johnsen på  innen 1.september. For spørsmål kan Diana kontaktes på 915 46 949.

www.blindeforbundet.no

SHARE
Helseinfo er en informasjonskanal. Vi formidler helsenyheter, helseblogg om kosthold og trening, pressemeldinger og annen helseinformasjon. Vi skriver om helse i Norge og formidler også helsesaker fra utlandet.